Njoftohen studentët për ndryshimin e datave të provimeve në modulet Shëndet Publik dhe Dietologji, dhe Ekologji të Kursit të I-rë Bachelor

Ndryshim në datat e moduleve Shëndet Publik dhe Dietologji, dhe Ekologji, Kursi I-rë, Bachelor , Verë 2024. Për më tepër klikoni këtu